Strandpaviljoen en Strandhuisjes Willy Zuid - Katwijk aan Zee

Op dit moment zijn we met winterstop maar in maart 2018 verwelkomen we u weer graag in ons paviljoen, op ons terras en in onze strandhuisjes! 

Strandpaviljoen Willy Zuid is een sfeervol strandpaviljoen met groot terras met vrij uitzicht op zee. We hebben een heerlijke kaart. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, een ijsje, een drankje, heerlijke lunch, borrel met lekkere borrelhappen, smakelijk diner, of iets te vieren met een bbq, buffet en/ of feestavond.

Ook verhuren wij vrijstaande strandvakantiehuisjes naast het paviljoen. Wilt u van het echte strandleven genieten dan zit u goed bij Strandhuisjes Willy Zuid met een overdekte veranda op de mooiste locatie van Katwijk met vrij uitzicht op zee!

In 2006 kwam onze droom uit en mochten wij als eerste aan de Zuid Hollandse kust onze gezellige huisjes op het strand plaatsen. Slapen op het strand, genieten van het strandleven, het mooie wijdse uitzicht, het vrije gevoel, de gezonde lucht, het geruis van de zee, zwemmen, suppen, wandelen, schelpen zoeken, vliegeren, zonnen, zandkastelen bouwen, de op- en ondergaande zon… wat wil een mens nog meer? Bij Strandhuisjes Willy Zuid kunt u deze beleving ervaren. 

Tot gauw weer!

Personeel gezocht!

Willy Zuid zoekt voor het seizoen 2018 nog nieuwe medewerkers.

Wij zoeken nog mensen voor in de bediening, bar, afwas of de keuken. Hou je van aanpakken en wil je ons gezellige team komen versterken mail dan naar info@willyzuid.nl. Graag horen we wanneer je kunt werken en vermeld je telefoonnummer dan bellen we je voor een afspraak.