Beachhouses Willy Zuid

Stelt u zich eens voor… ’s Ochtends wakker worden door het ruisen van de zee in een beach bungalow aan het strand van Katwijk.

Lekker ontspannen met een kopje koffie op uw bank met uitzicht over de Noordzee met, op een verdwaalde zeemeeuw na, de rust van het verlaten strand. Of misschien even lekker ontbijten bij de naast gelegen Beachbar Willy Zuid.

Na een lekker dagje Noordzee strand, niet in de file naar huis, maar bijkomen op het terras van onze beachclub. Het kan allemaal. Echter, u moet wel tijdig reserveren, want wij bieden slechts 16 comfort beach bungalow op een unieke lokatie aan het strand van Katwijk. Bekijk hier ons aanbod aan comfortabele Beach bungalow

Onze ruime beach bungalows zijn knus en naar alle comfort ingericht. De Beach bungalowsnworden verhuurd voor verblijf van max. 5 personen. Er is slaapplaats voor 4 volwassenen en 1 slaapbank ter beschikking. In de woning is 230 Volt electra aanwezig. Verder aanwezig bij de huisjes zijn 2 stoelen voor buiten. Wilt u een strandstoel en/of een windscherm? Deze zijn te huur. Vraag hierom bij de bediening in het strandpaviljoen.