Veelgestelde vragen

Welke periode staat de strandbungalow op het strand van Katwijk aan Zee?

Wij staan van half februari tot september op het strand.

Op welke dagen kan ik aankomen?

Aankomst en vertrek is enkel mogelijk op maandag en/of vrijdag.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Je kan vanaf 15:00 inchecken bij onze strandbungalows. Om 10:00 verwachten wij dat je uit de strandbungalow bent en de sleutel hebt ingeleverd.

Hoeveel personen mogen in de strandbungalows overnachten?

Er mogen maximaal 5 personen per strandbungalow overnachten. Indien je met meer mensen komt dan je hebt geboekt, dien je dit bij aankomst te vermelden. Hier zitten extra kosten aan vast.

Wat is er in de keuken aanwezig?

In onze openkeuken zijn een waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat (zonder capsules) en een magnetron (GEEN combimagnetron) aanwezig. Verder zijn er voldoende spullen om af te wassen, zoals een afdruiprek.

Wat is de toeslag ‘voorkeursboeking’?

Deze toeslag kun je toevoegen aan jouw reservering voor € 25. Dit houdt in dat je zeker bent van een strandbungalow naar jouw keuze. Wij kunnen je niet verplaatsen naar een andere.

Welke toeslagen zijn verplicht bij het boeken van een strandbungalow?

Administratiekosten, eindschoonmaak, toeristenbelasting en lakenpakket zijn verplicht bij het maken van een boeking. De kosten hiervoor komen bovenop de huurprijs.

Welke toeslagen kan ik toevoegen aan mijn reservering?

Babybedje                                       € 12,50 per bedje

Bedden opmaakservice                € 9,50 per persoon

Handdoekenpakket                       € 9,50 per persoon (één grote en één kleine handdoek)

Waar bestaat een lakenpakket uit?

In een lakenpakket zit beddengoed voor een bed. Een dekbed en kussen zijn aanwezig in de strandbungalow.

Waar kan ik parkeren tijdens mijn verblijf?

Per strandbungalow hebben wij één parkeerkaart beschikbaar voor Parkeergarage Zeehos. Deze parkeergarage bevindt zich om 5 min afstand van onze locatie. Voor de parkeerkaart vragen wij € 8 per dag. De parkeerkaart kan je aanvragen tijdens het inchecken. De toeslag kun je op dat moment betalen.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Per strandbungalow zijn er maximaal twee huisdieren toegestaan. Doordat dit extra schoonmaakwerk met zich meebrengt, wordt er een extra toeslag in rekening gebracht van 14,00 per nacht per huisdier.

Moet ik na het plaatsen van mijn reservering meteen het bedrag voldoen?

Na het reserveren van jouw strandbungalow vragen wij je binnen 7 dagen de aanbetaling te voldoen. De aanbetaling bedraagt 50% van het totale bedrag van jouw reservering. Het resterende bedrag dien je 6 weken voor aankomst te voldoen.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Annuleren kan je doen door jouw reserveringsnummer en naam te mailen naar info@willyzuid.nl. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden volgens de Koninklijke Horeca Nederland (KHN).